Current cravings

This post contains adlinks

Idag är det fredag och jag är på riktigt shoppinghumör. Tro det eller ej men jag brukar faktiskt inte köpa speciellt mycket grejer utan blir mest att kolla efter inspiration tills jag hittar det jag verkligen vill ha. Det känns mycket mer hållbart än att bara shoppa, shoppa, shoppa. Men dessa är i alla fall några av de cravings jag har just nu.

black kneehigh – here / Beige – here / Black OpenToe – here / white – here / Shiny pink – here / Silver – here / Pink Suede – here

Snygga stövletter och stövlar i nudefärger, vitt, svart och silver. I die! Erik säger dock att det inte finns plats för några fler skor hemma men då tänker jag att jag kanske kan kasta ut några av hans istället? haha!

NUDE / RED / KHAKI / GREY

Yankee kepsar! Jag älskar kepsar och förut använde jag det hela tiden men av någon anledning har det inte blivit lika mycket på senaste tiden. Jag tycker man ser så cool ut i keps och den gråa (eller ljuslila?) till höger är en stor favvo.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Snygga jackor i bomber stil! Jag använder typ BARA såna jackor och de passar verkligen till allt. Man ser direkt lite edgy ut när man tar på sig en sån jacka och det älskar jag!

Fashion

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>