Gör vardagen härligare

Åh här har vi en bild för typ exakt ett år sen när jag hälsade på Majken i San Diego. Här hade vi precis dragit i oss varsin Acai Bowl på världens mysigaste lilla hak på vår prommis mot La Jolla. Det var verkligen en av de bästa resorna jag gjort. Det var så kul att uppleva San Diego och sen var vår roadtrip till Big Sur där vi glampade (glamorous camping hahah!) helt fantastisk. Det är en resa som jag så gärna vill göra om snart.

Hur som helst. Nu när Erik är borta på äventyr så känner jag mig mer sugen på att göra saker än någonsin. Jag vill bara uppleva något. Vad som helst. Men eftersom jag måste sköta jobb tills julen drar igång så måste man ju ta hand om sig själv på andra sätt. Därför brukar jag försöka göra saker som förgyller vardagen lite. Det behöver inte vara något stort, det kan ju räcka med att läsa en bra bok eller att baka pepparkakor. Här har jag några saker som jag tycker gör vardagen lite härligare.

Om man vill åka någonstans som ändå är nära så är ju Yasuragi ett hett tips. Finns det något mysigare än att bara ta det lugnt, bada och göra behandlingar med någon man tycker om?

Införskaffa ett par mysiga tofflor som du kan mysa omkring i hemma! Dessa är från Hum’s.

På hösten och vintern lever jag på soppor. Igår gjorde jag en superlätt som blev så himla god! Det får en verkligen att tänka på annat när man drar igång ett projekt och det kan ju verkligen vara vad som helst. Typ som att laga en ny soppa varje dag. Så lättroad är jag i alla fall haha!

Ingredienser:

En gul lök

1L buljong

2 vitlöksklyftor

2cm ingefära

1 tsk kanel

En påse grönkålsmix (eller vanlig grönkål funkar också bra)

Så gör du:

Låt löken sjuda i buljongen i några minuter tills den blir mjuk. Häll i alla ingredienser i en mixer och mixa så den har lite bitar kvar i sig. Lätt eller hur?

My Life

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>