Jetlag & veckans planer

Inatt vaknade jag ungefär hundra gånger men lyckades sedan somna om och sova till klockan halv 11! Så olikt mig att sova så länge men det var riktigt skönt. Då gick jag upp och tog ett bad och åt sedan frukost. Riktigt härligt och välbehövligt då jag fortfarande känner mig lite sjuk också. Jag hoppas verkligen jag får bort det onda i halsen så jag kan träna nu i veckan. Har varit så taggad på det efter att jag började köra mina barre pass på Sport Without Limits. Den här veckan blir det kanske lite yoga på siten istället då jag inte känner mig speciellt friskt. Men vi får se!

Den här veckan har jag faktiskt inte speciellt mycket inplanerat. Jag tänker först och främst bli frisk så det blir mestadels jobb i soffan. Det enda jag egentligen har inplanerat är en lunch och sedan ett julevent med Nouw på onsdag. Men idag kanske det blir en promenad ute i solen om jag får energi!

Bilden är tagen av Emelie (CLICK! )

My Life, Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>