Lugna fredagkvällar & ett superlätt recept

Jag spenderade fredagskvällen framför Idol efter ett tennispass med min syster och hennes pojkvän. Fredagarna har övergått från att ha varit en kväll när man är med vänner till en kväll där jag bara tar det lugnt eftersom jag har flygteorilektion varje lördag morgon i Uppsala. Det går ju absolut inte att dricka och sen behöver man ju sin sömn för att man ska orka upp på morgonen och köra dit men det är faktiskt så skönt. Jag har lite svårt att slappna av och vill gärna hitta på något men det är bra för mig att bara vara ensam och göra saker som jag själv vill göra för att må bra ibland. På veckorna blir det ju så mycket jobb så då är det skönt att bara försöka släppa allt för en kväll och slappa till det ordentligt!

Jag ville göra något lite nyttigare efter att jag spelat tennis (plus att jag inte direkt skött mig jättebra på matfronten på senaste tiden) så då slängde jag ihop den här rätten. Så himla lätt och gott! Jag köpte en färdigblandad grönkålssallad i påse från salladsdisken på hemköp som jag stekte på tillsammans med broccoli och lite vitlök. Till det blev det en bit lax som jag marinerade i sesamolja, soya och lite honung innan jag körde in den i ugnen. Hade tänkt toppa med sesamfrön men det glömde jag såklart haha. Sedan slängde jag på lite böngroddar och gjorde en liten röra på solrosmajonnäs från a la eco och lite soya. Det blev så gott och mättande och sen gick det ju på en kvart också. Helt super!

Nu har jag precis kommit hem från Uppsala och ska jobba i några timmar innan det vankas adventsmiddag här. Det finns alltid tillfälle att fira. Kram på er!

Food, My Life

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>