Självutveckling på Malta

För två veckor sen kom jag hem efter 10 fantastiska dagar på Malta där jag var och hälsade på mina föräldrar. Det var verkligen dagar jag behövde för att vara med mina föräldrar men även för att komma in i det där lugnet igen och hitta motivationen. Under de senaste månaderna har jag haft det så jobbigt att komma tillbaka till det mindset jag haft tidigare och få den där kämparglöden när det kommer till jobb men här kunde jag vara ensam under dagarna och hitta tillbaka lite. För det första så fick jag ju en hel del tid att tänka ut vad jag faktiskt vill göra här i livet. Att köra en ordentlig personal development session var nog exakt vad jag behövde.

Så när jag jobbar med självutveckling vad gör jag då? Jo jag börjar från insidan och försöker komma på vem jag är. Vad står jag för och sedan utåt för att påminna mig själv om vad det är jag vill göra med mitt liv. En av mina största rädslor är att vakna upp en dag när jag är gammal och grå och känna att jag inte levt livet såsom jag velat leva det. Tänk om man kommer på att man hatat det man jobbat med, inte gjort allt det man velat eller levt med någon man egentligen inte älskar? Jag är rädd att känna att jag inte åstadkommit något bra och då är det viktigt att rannsaka sig själv då och då.

Hur som helst så gjorde jag allt jag älskar på Malta och här har ni lite bilder! Jag fotade faktiskt inte speciellt mycket för att jag ville fokusera på annat men här är i alla fall några bilder.

Kram på er!

Vi gick på långa promenader. Filmade och fotade med drönaren.

Kolla vilka söta hundar som simmade där. Så fint!

Vi tåg färjan över till Gozo där vi åt på vår favorit fiskrestaurang.

Vi åt middagar ute. Bland annat på en av våra favorestauranger Scoglitti i Valetta.

Och så badade vi såklart en massa. När det är mer än 30 grader i vattnet funkar det även för en badkruka som mig!

My Life, Travel

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>