2017 – Att bygga sitt personliga varumärke och dåliga vänskaper

Under en längre tid har jag känt mig så stressad över allt som behövs göras. Det är mycket med olika jobb-projekt, försöka ha tid för det sociala, ta flygcertifikat och allt annat som hör livet till. 2017 för mig var verkligen ett år där jag fick ta tid till att lära mig att bolla allt som ska göras. Det är rätt svårt att bolla många olika projekt samtidigt och göra allt så bra man kan. Man vill ju aldrig göra folk besvikna och samtidigt så känns det som att tiden aldrig riktigt räcker till. Därför har jag behövt göra lite olika uppoffringar under tiden när jag kämpat för att få allt annat att gå ihop.

Det har blivit mindre tid till att träffa vänner men känner ändå att jag kunnat få den dos man behöver ändå. I såna här situationer börjar man också reflektera över vilka som faktiskt är ens riktiga vänner. 2017 var verkligen ett år när jag kände mycket besvikelse över hur folk i ens närhet behandlar en men sen har jag fått höra att det blir såhär när man blir äldre. Men när vänner faller bort och slutar höra av sig så får man ju en insikt i vilka som är de man faktiskt ska lägga sin tid på. Relationer ska vara okomplicerade tycker jag och man ska inte behöva vara den enda som hör av sig. Då är det inte värt det. När några gamla har fallit bort så har jag fått tid till att utveckla nya, fantastiska relationer med folk som får mig att växa. Det är så det ska vara!

Sen har jag haft mindre tid att vara kreativ. Att fota, blogga och skriva var ju förut en naturlig del av mitt liv. Det var något jag behövde för att kunna prestera i mina andra jobb men nu när jag haft sån tidsbrist så är det just den kreativa sidan som fått lida. Det har ju indirekt varit ett val jag tagit men jag känner mig lite besviken på mig själv för det eftersom jag är helt övertygad om att det är just bloggen som tagit mig till den plats i livet jag är idag. Utan den hade jag nog inte kunnat sälja in mig själv på samma sätt till mina uppdrag och då ska ju det egentligen vara en naturlig del av mitt jobb. Det är ju här och på mina andra sociala kanaler som jag bygger mitt personliga varumärke som är det som i slutändan ger mig uppdrag som gör att jag kan försörja mig själv.

Jag ska använda 2018 för att komma tillbaka till den jag var förut. Jag ska skapa tid för min kreativitet igen, omge mig med folk som får mig att växa och också fokusera på att vara en bra vän. Det är ju så man får den där positiva energin och livsgnistan, genom att göra det man älskar! Så vi börjar här och nu.

Uncategorized

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>