När hjärnan stänger av och ett smoothie recept

Bättre än såhär blir det inte. En riktig standardfrulle för mig. Två stekta ägg, en grym smoothie och en kopp kaffe i en av mina Muminkoppar. Magi!

Idag blir det ännu en fullsmockad dag och jag är riktigt taggad. Det känns så skönt att ha fått tillbaka sin energi igen. Det tog typ tre veckor in i januari för det att hända. Ni vet när man gått in i ett semester mode och inte vet var man ska börja ta tag i sitt liv igen? Jag har ju faktiskt inte tagit någon semester under 2017 men eftersom jag kan lägga upp mitt jobb lite som jag vill så funkar det ändå. Däremot så märker jag som nu under julen att när jag inte går på helfart så är det som att hela hjärnan stänger av. Jag blir så slö, känner mig osäker på det jag gör och är konstant stressad över att jag inte gör tillräckligt. Då brukar jag säga till mig själv att det verkligen är behövligt att ta en liten paus men ju mer ”efter” man halkar med mejlen och allt runtomkring desto sämre mår man. Hur som så fick jag verkligen anstränga mig för att komma igång igen men nu är jag mer taggad än jag varit på länge.

Hur som så kanske ni är sugna på att göra den här grymma smoothien? Jag gör olika i princip varje morgon men den här blev riktigt god och var så lätt att göra!

Till 2 glas:

2dl ekologisk apelsinjuice

1 äpple

1dl frysta hallon

1dl fryst mango

Lite vaniljpulver

Topping:

Chiafrön

Gojibär

Uncategorized

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>