Sambokilona, magont och dålig sömn

Hej på er! Jag tog några dagars paus under helgen eftersom den varit så hektisk men nu är jag tillbaka. Idag känner jag mig rätt trött, sådär som man gör på en måndag när man inte vilat tillräckligt under helgen. Men jag vaknar nog till snart!

Såhär har det sett ut de senaste gångerna när jag tränat här hemma med mitt Sport Without Limits medlemsskap. Jag är ju en av grundarna bakom företaget och nu när man får alla kurser för 99kr i månaden så försöker jag dra nytta av det till fullo! Jag ska ta mig igenom de flesta kurser för att hitta vad jag är intresserad av och har därför har jag bestämt mig för att göra en challenge. Och varför vill jag göra en challenge då?

Det hela började när jag träffade min nya pojkvän förra året. Långa promenader och hälsosam mat byttes ut mot TV-tittande och mysiga middagar. Jag menar, om man nu hittat någon som älskar en för den man är, varför ska man då träna?

Nu har mer än ett år passerat och jag har varit helt ovetandes om de fem kilona jag lagt på mig tills förra veckan. Och vet ni, det handlar faktiskt inte om hur många kilon jag lagt på mig utan om allt annat runtomkring.

Jag jobbar hemifrån och spenderar i princip hela mina dagar med datorn i knät i soffan. Jag har fått ont i kroppen och känner mig konstant trött och hungrig. Mina nätter är präglade av orolig sömn och jag har nästan konstant ont i magen. Dessutom så har självförtroendet rasat totalt eftersom jag känner mig så obekväm i min egen kropp. Jag har aldrig varit ”stor” men det handlar om att jag känner att min kropp blivit otroligt ohälsosam.

Nu har jag alltså nått en punkt där jag känner ”nu räcker det!”, jag måste börja träna för att helt enkelt må bättre. Men om du är som jag så känner du säkert också att du vill börja träna men att du inte hittat något du tycker är kul och absolut inte vill släpa dig själv till ett gym. Då kan du hänga med mig på min utmaning!

Läs mer om min utmaning HÄR!

Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>